Select Page

 

Workshops

 

Catering Den Haag Workshop

 

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor gezellige workshops over de huidige voedseltrends. Wij hebben hiervoor prachtige locaties beschikbaar in Delft en ’s-Gravenzande. Of het gaat om veganistisch koken of het fileren en bereiden van vis, wij delen graag onze kennis met u! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Workshops zijn ook mogelijk op maatwerk, mail ons met u vragen of voorstel.Voor groepen tot 20 personen

 

            Events

 

Catering-Den-Haag-Events

 

Ook organiseren wij evenementen en buffetten van a tot z. Indien gewenst is het zelfs mogelijk de gehele aankleding en organisatie aan ons over te laten.
of het nu gaat om speciaal voor u geselecteerde fingerfoods die aansluiten op het type evenement of complete buffetten tot 1000 personen. RestaurantatHome is met haar kennis en vakmanschap de aangewezen cateraar
Events tot 1000 personen

 

Private Dining

 

Catering den haag private dinningLets speciaals te vieren met uw selecte gezelschap? Verjaardag, jubileum of vergadering,  door ons tot in de details verzorgd op locatie of bij ons in een privé setting.
4 of 16 gangen? Uw wensen centraal en maatwerk is van toepassing.

 

Catering Den Haag 

 

Catering Den Haag-Kamil

 

In samenwerking met melkveebedrijf van staalduin en ijssalon Fiorintina organiseert RestaurantatHome dit unieke concept aan.
U word meegenomen naar de bron van het voedsel en geniet een 4 gangendiner in een koeienstal. Ook hier staan de lokale streekproducten centraal en zijn alle hoofdingrediënten afkomstig van telers en boeren binnen een straal van 1 km.
Kortom, een onvergetelijke en unieke ervaringVolg ons facebook voor actuele beschikbaarheid!

 

Naast het verzorgen van catering, organiseren wij ook workshops met het doel met dichter bij het eten te brengen. Behalve dat men tijdens ons workshops het bereiden en samenstellen van een gerecht leert, onderwijzen wij ook over de herkomst en en culinaire waarde van producten.